A kolozsvári Wing Tsun Kung Fu iskola 2015.szeptember 17-én nyitotta meg kapuit Si-Fu Patka Gergő vezetésével az Öt Elem Wing Tsun Kung Fu Egyesület égisze alatt.

2015 szeptember 16-án lett megtartva az első bemutató, ahol többen is szemügyre vehették a Wing Tsun Kung Fu harcművészetét.

Iskolánk az eredeti Wing Tsun Kung Fu rendszert oktatja. Nincsenek beemelve más harcművészet/küzdősport ágazatból elemeket.

Klubbunk teljes mértékben megfeleltethető egy autentikus kínai harcművészeti iskolához, amely megtartotta a harcművészetek eredeti strukturáját és szellemiségét.


Tanítványaink a hagyományos csoportos edzések mellett plusz edzéseken, magánfoglalkozásokon is részt vehetnek a gyorsabb fejlődés érdekében.


Három iskolánk van Kolozsváron

 • Junior csoport: 8 évtől 14 évesig. Az edzések minden hétfőn és pénteken 16:30-tól 18:00-ig vannak a János Zsigmond Unitárius Kollégium kis tornatermében. Az edzést magyar nyelven tartjuk.
 • Felnőtt csoport – HUN edzések: 14 évtől felfele. Az edzések minden kedden és csütörtökön 18:30-tól 20:00-ig a János Zsigmond Unitárius Kollégium kis tornatermében. Az edzést magyar nyelven tartjuk.
 • Felnőtt csoport – RO edzések: 18 évtől felfele. Az edzések minden szerdán és pénteken 20:00-tól 21:30-ig a János Zsigmond Unitárius Kollégium aerobik termében. Az edzést román nyelven tartjuk.
 • + Fegyveres edzések: hidegfegyverek (kés,bot) elleni védekezés illetve azok használata. Az edzések minden hétfőn 20:30-tól 22:00-ig a János Zsigmond Unitárius Kollégium kis tornatermében. Az edzést magyar, vagy román nyelven tartjuk.

Beiratkozási feltételek

Mindenki, aki úgy dönt, hogy beiratkozik a Nemzetközi Öt Elem Wing Tsun Kung Fu Egyesület valamely iskolájába, automatikusan elfogadja annak szabályzatait és feltételeit.

Ahhoz, hogy az újonnan beiratkozott tanítvány teljes értékű tagja legyen klubbunknak és az egyesületnek, előbb egy 2 hónapos próbaidőn kell résztvennie. Ez idő alatt megismerjük őt és ha úgy véljük, hogy kellőképpen betartja a szabályzatunkat, és rendszeresen jár az edzéseinkre, megkapja a tagsági könyvet, amiután jogosult lesz vizsgákon, kihívásokon, és egyéb egyesületi rendezvényeken részt venni.

A próbaidő alatt a következő feltételeknek kell megfelelni:
 • A mentális és fizikai egészsége megfelelő ahhoz, hogy rendesen tudjon edzeni.
 • Meg kell tanulnia és be kell tartania az egyesületi és az iskola szabályzatait.
 • Rendszeresen járnia kell az edzésekre.
 • Megfelelően viselkedik a társaival és a mesterével.
 • Szorgalmasan gyakorolja a bemutatott technikákat.

A kolozsvári Wing Tsun Kung Fu iskola vezetője

Si-Fu Patka Gergő (1. mester fokozat).

Edzések helye


Minőségi garancia

 • 100% garancia az eredeti Wing Tsun Kung Fu gyakorlásra. Semmilyen más harcművészetből, küzdősportból nincsenek átemelve más elemek.
 • 100% garancia az egész Wing Tsun Kung Fu rendszer teljes elsajátítási lehetőségre: Siu-Nim-Tau, Chum-Kiu, Biu-Jee, Muk-Yan-Chong (fabábú), Luk-Dim-Boon-Kwun (hosszúbot), Bart-Cham-Dao (dupla pillangó kés) és a hozzátartozó alkalmazások és szekciók.
Close Menu