Școala noastră Wing Tsun Kung Fu din Cluj și-a deschis porțile în data de 17 septembrie 2015 sub denumirea de  ”Five Element Wing Tsun Kung Fu Association” condusă de Si-Fu Patka Gergő.

Prima prezentare organizată de școala noastră a avut loc în data de 16 septembrie 2015, unde mai multe persoane au putut urmări artele marțiale Wing Tsun Kung Fu.

Școla noastră predă sistemul original de Wing Tsun Kung Fu. Nu sunt intercalate elemente din alte arte marțiale.

Clubul nostru corespunde într-u totul unei școli de arte marțiale chineze autentice, păstrând structura și spiritualitatea ei.

În vederea unei dezvoltări mai eficiente, discipolii școlii noastre pe lângă antrenamentele tradiționale în grup, pot participa la antrenamente suplimentare sau ore private.

Condiții de înscriere

Orice persoană care decide să se înscrie într-una din școlile Asociației Internaționale ”Cinci elemente Wing Tsun Kung Fu” acceptă în mod automat regulile și condițiile acesteia.

Pentru ca un discipol nou înscris să devină membru cu drepturi depline al clubului și asociației noastre, trebuie să parcurgă o perioadă de probă de 1 lună. În acest timp îl cunoaștem, și dacă considerăm că respectă regulamentul nostru, participă regulat la antrenamente, va primi cartea de membru, după care va fi îndreptățit să participe la examene, la provocări și la orice activitate organizată de asociație.

 

În perioada de probă trebuie să corespundă următoarelor condiții:

  • sănătatea mentală și fizică să fie corespunzătoare pentru un antrenament regulat

  • trebuie să însușească și să respecte regulamentul școlii și al asociației

  • să participe regulat la antrenamente

  • să aibe un comportament corect față de colegi și maestru

  • exersează cu hărnicie tehnicile prezentate

Conducătorul școlii Wing Tsun Kung Fu din Cluj

Si-Fu Patka Gergő (grad maestru 1.)