You are currently viewing Koronavírus? Mi így is folytatjuk az edzést

Koronavírus? Mi így is folytatjuk az edzést

Nehéz időszakot élünk át jelenleg. A Koronavírus járvány mindenkit érint, egészségügyileg, munkaügyileg, szinte mindenhogy. A kormány elrendelte az iskolák, szórakozóhelyek, edzőtermek, éttermek bezárását. Csak a patikák, az élelmiszer üzletek és csak a legfontosabb helyek maradtak nyitva, de ott is időben és létszámban korlátozva.

Mindez persze a mi egészségünk és biztonságunk érdekében történik.

Akik megtehetik, home office-ban dolgoznak, azonban rengeteg embernek veszélybe került a megélhetése, mivel olyan munkakörben dolgoznak, amelyet nem tudnak, vagy csak nagyon nehezen tudnak otthon elvégezni.

Ha láttátok az előző posztunkat tudjátok, hogy március 23-ig mi is bezártunk, de zárva maradunk addig, amíg le nem csillapodik ez az egész helyzet. Így viszont mi sem tudjuk megtartani a hagyományos edzéseinket, de felelősséget kell vállalnunk tanítványainkért. Így kívánjuk megvédeni őket és szeretteiket a fertőzéstől.

De az edzés ettől még NEM áll le!

Ha már otthon maradunk, ne engedjünk az eltunyulásnak!

A bezártság és a testmozgás hiánya nem tesz jót a közérzetnek és könnyen depresszióhoz vezet, de most muszáj valahogy kitartanunk.

Éppen ezért nem szeretnénk magatokra hagyni ezekben az időkben.

Kicsit könnyebbé szeretnénk tenni a mindennapjaitokat azáltal, hogy MEGHÍVUNK benneteket a privát Facebook csoportunkba, ahol egy élő edzés keretein belül együtt levezethetjük a stresszt, és kicsit elfelejthetjük a gondjainkat.

Az edzést online, élő adásban fogjuk megtartani.

Olyan gyakorlatokat csinálunk, amit otthon egyedül, vagy akár a családdal együtt, a nappali közepén könnyen végre lehet hajtani. A mozdulatok tipikusan Wing Tsun jellegűek lesznek, így nem árt majd egy kicsit odafigyelni a mozdulatokra, de hidd el, nem lesz nehéz végrahajtani.

Mit kell tenni?

Jelentkezz be a Facebook-os privát csoportunkba: “Kolozsvári Wing Tsun Közösség”

Mikor kezdődik?

Minden hétköznap 18:30-tól kezdjük az élőt, ami kb. 50 percig tart majd.

Meddig tart?

Kb. 50 percig, talán + 10 perc.

Mit készíts elő?

Egy palack víz és egy törölköző elegendő.

Bárki részt vehet az edzésen?

Igen. Kortól és nemtől teljesen független. Bárki végre tudja hajtani a gyakorlatokat.

Visszanézhető lesz az edzés?

Igen, az élő közvetítést megosztjuk és elérhetővé tesszük, így bármikor újra végignézheted.

Megoszthatom mással is az élőt?

Attól függ. Csak azok láthatják az edzést, akik a csoportban vannak. Akik nem tagjai a csoportnak, nem fogják tudni látni, hiába osztod meg.

Hívhatok mást is a csoportba?

Igen. Bárki jöhet, csak arra kérünk mindenkit, hogy tartsátok tiszteletben az erőfeszítéseinket, és az iskolai szabályzatunk erre vonatkozó részeit.

Aki trollkodik, és nem képes betartani a viselkedési szabályzatot, kitíltjuk a csoportból!

Kell érte fizetni?

Ezt az online edzést INGYEN adjuk neked, azonban nagyon hálásak lennénk, ha adomány alapon segíteni tudnád a munkánkat. Persze csak ha megteheted.

Mivel a járványügyi helyzet miatt mi is bezártunk, jelenleg nincs más bevételi forrásunk. Az iskolánkat azonban így is fenn kell tudnunk tartani, mivel fenntartási költségei így is vannak.

Az esetleges támogatási lehetőség részleteit privátban beszéljük meg.

Segítsük egymáson ezekben a nehéz időkben!

Nagy kihívás lesz ez a számunkra is, de próbálunk alkalmazkodni a körülményekhez. Ez talán valami újnak, valami jónak a kezdete is lehet.

Tarsatok velünk minden hétköznap 18:30-tól és üzenjünk hadat a COVID-19-nek!

Kívánunk nektek jó egészséget és sok kitartást!

Bemelegítés az első élő edzésünkön