You are currently viewing Nagymesteri szeminárium Debrecenben

Nagymesteri szeminárium Debrecenben

Egyesületünk 2018 novemberében újra megrendezte a nagymesteri szemináriumot, ahol három ország is képviseltette magát; Magyarország, Erdély, illetve Olaszország.

Természetesen mi, kolozsváriak is megjelentünk a rendezvényen.

Igazán érdekes és hasznos szeminárium volt ez, hiszen mindenki a saját szintjéhez képest magas szintű technikákat sajátíthatott el, nem csak a fehérpólós diákok, hanem az instruktorok, mesterek is.

SiKung jó szívvel tanított mindenkit, hiszen egy nagyon családias környezetet alkottak a jelenlévők. Aki számított, az ott volt és mindenkinagyon jól érezte magát a szemináriumon.

A szeminárium összesen három napig tartott.

Az első nap az egyesületünk magas fokozatú tagjai edzettek, instruktorok, mesterek, de ez alkalommal részt vehettek a rangidős haladódiákok is.

A második és a harmadik napon már a gyakorló diákok is részt vettek a szemináriumon, amelyen együtt sajátíthaták el az igencsak ritkán látott gyakorlatokat.

Vizsga

A szeminárium végén rengetegen levizsgáztak a következő fokozatra. Persze mi sem maradtunk ki a jóbol, így a több hónapos felkészülésnek hála meg is lett az eredménye. A kb. két órás vizsgán négyen is részt vettünk, az iskolánk vezetőjével, SiFu Patka Jácint Gergővel együtt, aki egy hosszadalmas 30 ember elleni harc (egymás után) teljesítésével első mester rangba léphetett.

Vizsgázóink

  • Veres Zoltán – Kezdő 1-es fokozat (KD1)
  • Mois Emil – Gyakorló 1-es fokozat (GyD1)
  • Bajkó Roberta – Haladó 2-es fokozat (HD2)
  • SiFu Patka Jácint Gergő – Mester 1-es fokozat (M1)

GRATULÁLUNK!


Az Öt Elem Wing Tsun Kung Fu Egyesület weboldalának cikke

A szeminárium képei