A kolozsvári Wing Tsun Kung Fu iskolánk 2015.szeptember 17-én nyitotta meg kapuit Si-Fu Patka Gergő vezetésével az Öt Elem Wing Tsun Kung Fu Egyesület neve alatt.

2015 szeptember 16-án lett megtartva az első iskolánk által megrendezett bemutató, ahol többen is szemügyre vehették a Wing Tsun Kung Fu harcművészetét.

A bemutató képeit ITT nézheted meg.

Iskolánk az eredeti Wing Tsun Kung Fu rendszert oktatja. Nincsenek beemelve más harcművészet/küzdősport ágazatból elemeket.

Klubbunk teljes mértékben megfeleltethető egy autentikus kínai harcművészeti iskolához, amely megtartotta a harcművészetek eredeti strukturáját és szellemiségét.

Iskolánk tanítványai a hagyományos csoportos edzések mellett plusz edzéseken, magánfoglalkozásokon is részt vehetnek a hatékonyabb fejlődés érdekében.

Az edzési lehetőségekről ITT olvashatsz.

Klubbunk egyik előnye, hogy  a heti két edzés mellett ingyen eljöhet a többi edzéseinkre is, így a havi tandíjjat fizetve akár 5 edzésen is részt vehet.

első wing tsun szeminárium kolozsváron
Csoportkép az első kolozsvári Wing Tsun szemináriumon

Két iskolánk van jelenleg Kolozsváron

Junior csoport

8 évtől 14 évesig. 

Felnőtt csoport

14 évtől felfele, felső korhatár nincs.

Beiratkozási feltételek

Mindenki, aki úgy dönt, hogy beiratkozik a Nemzetközi Öt Elem Wing Tsun Kung Fu Egyesület valamely iskolájába, automatikusan elfogadja annak szabályzatait és feltételeit.
Ahhoz, hogy az újonnan beiratkozott tanítvány teljes értékű tagja legyen klubbunknak és az egyesületnek, előbb egy 1 hónapos próbaidőn kell résztvennie. Ez idő alatt megismerjük őt és ha úgy véljük, hogy kellőképpen betartja a szabályzatunkat, és rendszeresen jár az edzéseinkre, megkapja a tagsági könyvet, amiután jogosult lesz vizsgákon, kihívásokon, és egyéb egyesületi rendezvényeken részt venni.
 

A próbaidő alatt a következő feltételeknek kell megfelelni:

  • A mentális és fizikai egészsége megfelelő ahhoz, hogy rendesen tudjon edzeni.
  • Meg kell tanulnia és be kell tartania az egyesületi és az iskola szabályzatait.
  • Rendszeresen járnia kell az edzésekre.
  • Megfelelően viselkedik a társaival és a mesterével.
  • Szorgalmasan gyakorolja a bemutatott technikákat.

A kolozsvári Wing Tsun Kung Fu iskola vezetője

Si-Fu Patka Gergő (1. mesterfokozat)