Mi egy olyan harcművészeti klub vagyunk, ami speciálisan az önvédelemre alapoz. A Wing Tsun technikáinak zöme olyan támadásokból áll, amiket nem használhatunk versenyeken – ilyen pl.: kifejezetten a test gyengepontjaira való támadások (jellemzőkről ITT) – Emiatt nem veszünk részt ilyen eseményeken.

Másrészt, mi egy olyan egyesület alatt működünk, ami törekszik a keleti harcművészetek gondolkodásmódjának megtartását. Ez azt jelenti, hogy a versenyeztetés helyett, azaz egymást legyőzése helyett, inkább a saját magunk tökéletesítésére való törekvést, illetve egymás fejlődését, támogatását tartjuk szem előtt.

Mivel versenyek híjján semmilyen formában nem kapunk támogatást, nekünk kell tudnunk fenntartani magunkat.

Azonban szeretnénk folyamatosan fejleszteni klubbunkat. Nagy álmaink és céljaink vannak, amiket mindenképp meg szeretnénk valósítani, ezért is kérjük, hogy támogass minket.

FŐ CÉLJAINK

  • Az egyik legfőbb célunk, hogy iskolánk egy saját felszerelt teremmel rendelkezzen, hogy a diákjaink egy olyan környezetben legyen lehetőségük edzeni, ahol minden adott az optimális fejlődéshez.
  • Nagy szügségünk van még felszerelésekre is: pajzsok, box zsákok, falizsákok, védőfelszerelések, kesztyűk, gyakorló fegyverek , fabábu és további edzésre alkalmas eszközök.
  • Rendszeres szemináriumok és edzőtáborok, illetve egyéb közösségösszetartó eseményeket is szervezünk a tanítványaink számára.

Ha szeretnéd támogatni iskolánkat itt vannak hozzá a szügséges információk:

NÉV

Asociația Jage Wing Tsun

IBAN

RO22BTRLRONCRT0359163101

Banca Transilvania

SWIFT KÓD

BTRLRO22

A MEGJEGYZÉSHEZ

Mi egy non profit sport egyesület vagyunk. A bejövő bevétel 100%-át visszafordítjuk az iskolánk fenntartására és fejlesztésébe, ezért arra kérünk, hogy az utalásnál a hozzászóláshoz írd azt: 

Donație

Köszönjük!