Mi egy olyan harcművészeti klub vagyunk, ami speciálisan az önvédelemre alapoz. A Wing Tsun technikáinak zöme olyan támadásokból áll, amik tíltottak (ilyen pl.: kifejezetten a test gyengepontjaira való támadások – Wing Tsun jellemzőiről ITT), ezért nem veszünk részt semmilyen versenyen.

Másrészt, mi egy olyan egyesület alatt működünk, ami megtartotta a keleti harcművészetek tradicionális gondolkodásmódját. Ez azt jelenti, hogy a versenyeztetés helyett, azaz egymást legyőzése helyett, inkább a saját magunk tökéletesítésére való törekvést, illetve egymás fejlődését, támogatását tartjuk szem előtt.

Mivel versenyek híjján semmilyen formában nem kapunk támogatást az államtól, nekünk kell fenntartani magunkat. Ezt tesszük 2015 óta.

Azonban szeretnénk folyamatosan fejleszteni klubbunkat. Nagy álmaink és céljaink vannak, amiket mindenképp meg szeretnénk valósítani, ezért is kérjük, hogy támogass minket.

FŐ CÉLJAINK

  • Az egyik legfőbb célunk, hogy iskolánk egy saját profin felszerelt teremmel rendelkezzen, hogy a lehető legjobb körülmények között tudjanak fejlődni a diákjaink.
  • Nagy szügségünk van még felszerelésekre is: pajzsok, box zsákok, falizsákok, védőfelszerelések, kesztyűk, gyakorló fegyverek és további edzésre alkalmas eszközök.
  • Rendszeres szemináriumokat és edzőtáborokat is szervezünk, illetve egyéb közösségösszetartó eseményeket a tanítványaink számára.

Ha szeretnéd támogatni iskolánkat itt vannak hozzá a szügséges információk:

NÉV

Asociația Jage Wing Tsun

IBAN

RO22BTRLRONCRT0359163101

Banca Transilvania

SWIFT KÓD

BTRLRO22

A MEGJEGYZÉSHEZ

Mi egy non profit sport egyesület vagyunk. A bejövő bevétel 100%-át visszafordítjuk az iskolánk fenntartására és fejlesztésébe, ezért arra kérünk, hogy az utalásnál a hozzászóláshoz írd azt: 

Donație

Köszönjük a támogatást!